"Iets nieuws proberen is een eitje"

Vernieuwing in ei-land! Een gerookt ei. Het is een vers ei, van binnen dus nog rauw. Het gerookte ei geeft een unieke twist aan al je favoriete ei-gerechten. De perfecte manier om op avontuur te gaan met je dagelijkse kostje.

Met dit ei zit je gebakken. Inspiratie nodig, klik hier!

 

 

Sligro | Landelijk

Sligro is dé groothandel voor foodprofessionals. Met hun uitgebreide assortiment is er voor iedereen van alles te vinden. Bekende (a)merken maar ook exclusieve merken. Smoked Eggs zijn verkrijgbaar in 35 vestigingen, vraag erna bij de specialist!

Ook zijn de Smoked Eggs bestelbaar online. Artikelnummer: 146 192

 

www.sligro.nl

Crisp - Online | Bezorging heel Nederland

Crisp is de online supermarkt voor iedereen die van goed eten houdt. Super veel kwaliteitsproducten te bestellen via 1 app. De volgende dag bezorgd.

Uit liefde voor lekker eten is Crisp ontstaan. Het is hun missie om eten van betere kwaliteit mogelijk te maken voor een groot publiek.

Haal makkelijk het beste van elke seizoen in huis. Crisp werkt samen met mensen van dichtbij, die de liefde voor alles wat goed smaakt delen.

www.crisp.nl

VHC Jongens | Landelijk

Bij de VHC Jongens in Oostzaan staat kwaliteit boven aan hun prioriteitenlijst. Met de juiste mix van kwaliteitsproducten en vakkundig personeel zorgen ze ervoor dat de horeca maximale gastvrijheid kan bieden en tevreden gasten heeft.

Onze heerlijke smoked eggs zijn vanaf nu ook verkrijgbaar bij de VHC jongens. Bestel ze snel! 

www.vhcjongensbv.nl

Jumbo | Landelijk

Bij de Jumbo vind je een ruim assortiment aan dagelijkse boodschappen. Ze staan garant voor kwaliteit en vers! 100% klanttevredenheid is hun ambitie.

Voor al je boodschappen kan je bij Jumbo terecht. En nu dus ook voor smoked eggs. Landelijk verkrijgbaar!

www.jumbo.com

Eyserhalte - Eys

Midden in de heuvels van Zuid-Limburg tussen Eys en Wittem staat de Eyserhalte; een bloeiende delicatessenzaak met een ruim assortiment groenten en fruit. Wie de Eyserhalte bezoekt weet al snel dat alles hier draait om smaakbeleving. Een ongeëvenaarde beleving van eerlijke culinaire producten in Limburg is dan ook waar de Eyserhalte voor staat.

Wittemerweg 2, Eys
www.eyserhalte.nl

Borrl Kitchen Deli - Amsterdam

Proef bij Borrl Kitchen Deli huisgemaakte specialiteiten en delicatessen op broodjes, Deli fries of flammküchen. Of neem ze mee voor thuis!

Vers gebakken brood en croissants, pastel de nata en verschillende dag specials. Koffie / thee to go? Jazeker! Het uitgebreide delicatessen assortiment bestaat uit Smoked Eggs, kazen, wijnen, lekkere kruiden en te gekke dips en sauzen, maar ook eigen gemaakte hummus!

Plantage kerklaan 41, Amsterdam
www.borrl.kitchen.nl

 

Mercado Emma - Tilburg

Mercado Emma is een versmarkt waar je terecht kunt voor prachtige verse producten en delicatessen. Voor thuis of om in Emma's huiskamer van te genieten.

Verse groente en fruit. Delicatessen van over de hele wereld. Brood, vleeswaren, kazen, kruiden.(H)eerlijke chocolade, verschillende soorten olijfolie, gedroogd fruit en noten. 

Emmapassage 18, Tilburg
www.mercado-emma.nl

Collection 200 | Online

Milou, Niek en Tom van Dinther zijn de eigenaren van Collection200. Als broers en zus delen ze 1 gezamenlijke passie... lekker eten! Samen met familie en vrienden maken ze er elke keer een feestje van. 

Het doel wat ze voor ogen hebben met Collection200; het delen van een gastronomische ervaring met lekker, goed en eerlijk eten.

Topproducten vanuit heel Europa. 

www.collection200.nl

Pure Markt - Amsterdam

De Pure Markt is een reizende zondagsmarkt in Amsterdam. Je vindt hier ambachtelijke ondernemers op het gebied van lekker eten en drinken en een bijzonder assortiment non-food.

De markt bestaat uit 70% food en 30% non-food. Heerlijk dus om je boodschappen te doen en tegelijk te genieten van een koud biertje, een gerookt eitje of een stukje taart.

Voor de agenda kijk op:
www.puremarkt.nl


Made with love and smoke. All rights Reserved.